Αγώνας καλαθοσφαίρισης από την εστία “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ” της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής Λευκωσίας

0

Λευκωσία
Οκτώβριος 2023

Στις 4 Οκτωβρίου 2023, η Εστία “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ” της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας διοργάνωσε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής.

Οι μαθητές διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ και, στο τέλος του παιχνιδιού, απόλαυσαν πίτσα, σνακς και ροφήματα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από όλες τις εστίες της Σχολής, με στόχο να συλλέξουν βαθμούς για τις Εστίες τους.

Ο θεσμός των Εστιών αποσκοπεί στην κοινωνικοποίηση των μαθητών, την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας, του αισθήματος ευθύνης και του πνεύματος συνεργασίας, φιλαλληλίας και αδελφοσύνης, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη αυτοπειθαρχίας, αλληλοσεβασμού και αλληλοβοήθειας. Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, η Εστία με τους περισσότερους βαθμούς λαμβάνει ένα ξεχωριστό δώρο, όπως μια ημέρα σε υδάτινο πάρκο.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη των μαθητών μας, προσφέροντας ευκαιρίες για αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες που τους διδάσκουν σημαντικές δεξιότητες και αξίες.  

Σειρά έχει η Εστία “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”, η οποία διοργανώνει από 6 μέχρι 13 Οκτωβρίου φιλανθρωπικό έρανο για την υποστήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων). Όλες οι δραστηριότητες των Εστιών διοργανώνονται με τη φροντίδα της καθηγήτριας, κ. Ειρήνης Παναγιώτου, υπεύθυνης Εστιών της Σχολής.