Λαμπρή τελετή αποφοίτησης για την Ιδιωτική Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας

0

Λευκωσία
Ιούλιος 2023

Οι τελετές αποφοίτησης σηματοδοτούν την ολοκλήρωση του σχολικού κεφαλαίου και την έναρξη ενός νέου συναρπαστικού ταξιδιού. Γι’ αυτό το λόγο, βρίσκονται πάντα στην καρδιά των μαθητών, των συγγενών, αλλά και των εκπαιδευτικών τους. Στις 29 Ιουνίου, η Ελληνική Ιδιωτική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας τίμησε όλους τους εταίρους σε μια ζεστή τελετή, στις εγκαταστάσεις της.

Η λαμπρή τελετή αποφοίτησης είχε ως επίκεντρο την αποφασιστικότητα και τη σκληρή δουλειά των μαθητών της. Με προσήλωση στην επίτευξη των ακαδημαϊκών, αθλητικών και εξωσχολικών τους επιδόσεων, οι μαθητές τιμήθηκαν με επαίνους και χρηματικά έπαθλα από τη Σχολή, τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και από άλλους κοινωνικούς φορείς.

Πέραν των απτών επιτευγμάτων, η Ελληνική Ιδιωτική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας, ως μέλος της διεθνούς οικογένειας της Globeducate, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ατομική ευημερία και στην ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και ενσυναίσθησής, βραβεύοντας τον μαθητή Χρίστο Τομάζο, με το σχετικό βραβείο “Student Roll of Honour”.

Η τελετή αποφοίτησης της Ελληνικής Ιδιωτικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας δεν ήταν απλά μια επιβράβευση των μαθητών, αλλά και μνεία στη διαρκή υποστήριξη των οικογενειών τους. Οι οικογένειες έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση και καθοδήγηση των παιδιών, προσφέροντας τους ένα υγιές περιβάλλον για την πνευματική τους ανάπτυξη. Βεβαίως δεν έλειψαν και οι στιγμές συγκίνησης και χαράς με γονείς και εκπαιδευτικούς να χειροκροτούν, και να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς στην ανακοίνωση των ονομάτων των μαθητών.

Οι απόφοιτοι μας πλέον ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με απεριόριστες δυνατότητες. Η Ελληνική Ιδιωτική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ θα είναι για πάντα υπερήφανη για αξίες που μεταλαμπάδευσε στους μαθητές της, οι οποίοι πλέον, με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και ηγετικές ικανότητες, είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εποχής.

International Baccalaureate Diploma Programme