Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 το Discovery Day στις Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού

0

Λεμεσός
Μάρτιος 2023

Οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού, πιστές στο στόχο τους να παρέχουν εκπαίδευση που αναπτύσσει, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, ενεργούς και δημιουργικούς νέους, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το Discovery Day, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσου, άνοιξαν τις πόρτες τους σε μαθητές και γονείς, με στόχο να “ανακαλύψουν” το σχολείο και τις δυνατότητες που αυτό παρέχει στους μαθητές του για σφαιρική γνώση, χωρίς διακρίσεις. Στις 15:00 υποψήφιοι μαθητές των Σχολών ΠΑΣΚΑΛ, προσήλθαν στους χώρους του σχολείου για να γνωρίσουν καθηγητές και υφιστάμενους μαθητές, να δουν τη δουλειά τους και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, γεμάτο με παιχνίδια, διασκέδαση και δημιουργικότητα. Στις 18:00 γονείς και κηδεμόνες παρακολούθησαν ενημερωτική διάλεξη για την Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ και το PASCAL English School.

Στη συνέχεια, μαθητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υφιστάμενους μαθητές, αλλά και καθηγητές του σχολείου, να ενημερωθούν για εξωδιδακτικές δραστηριότητες και να διευρευνήσουν τις ευκαιρίες που παρέχουν οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ, καλλιεργουν ένα περιβάλλον υγιούς άμιλλας και σεβασμού, όπου ο μαθητής διδάσκεται να ενστερνίζεται και να τηρεί ως στάση ζωής. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα ενισχύεται από ένα ευρύ φάσμα υποχρεωτικών εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων, με στόχο τη μύηση των μαθητών σε εμπειρίες που θα καλλιεργήσουν τις ηγετικές και οργανωτικές τους ικανότητες, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα αισθήματα ομαδικότητας, συνεργασίας και φιλαλληλίας. Οι απόφοιτοι αποκτούν την ωριμότητα και τις δεξιότητες, ώστε να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις, τόσο της περαιτέρω ακαδημαϊκής τους πορείας, όσο και στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.