Η Ιδιωτική Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας συμμετείχε στο Nicosia Book Fest 2023

0

Lefkosia
October 2023

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο λογοτεχνία και αγάπη προς τα βιβλία στο Φεστιβάλ Βιβλίου της Λευκωσίας, και οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ βρέθηκαν στην καρδιά της γιορτής. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο Δημοτικό Πάρκο Ακρόπολης στις 7 και 8 Οκτωβρίου και συγκέντρωσε χιλιάδες λάτρεις του βιβλίου από όλη την επαρχία Λευκωσίας.

Το “έξυπνο” ρομπότ των Σχολών, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία ChatGTP, κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων, αφού μίλησε μαζί τους και διηγήθηκε αγαπημένα παραμύθια στους μικρούς επισκέπτες του περιπτέρου, οι οποίοι βεβαίως είχαν την τιμητική τους.

Οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ σε συνεργασία με την Globeducate συνέχισαν την πολύχρονη και πολυεπίπεδη προσφορά τους στην εκπαίδευση. Οι καθηγητές μας πρόσφεραν πάνω από εξακόσια πενήντα καινούργια λογοτεχνικά και ακαδημαϊκά βιβλία στους επισκέπτες της έκθεσης με σκοπό να ενισχύσουν την αγάπη για τα βιβλία.

Για τους νεαρούς φίλους μας οι δραστηριότητες ήταν ολοήμερες, αφού τα εργαστήρια τέχνης μας έγιναν ένα πολύχρωμο παιχνίδι φαντασίας. Τα παιδιά απελευθέρωσαν τη δημιουργικότητά τους, εξερευνώντας τον ζωηρό κόσμο των χρωμάτων και της αυτο-έκφρασης.

Το περίπτερο μας επισκέφτηκαν σημαντικές προσωπικότητες της πόλης και χιλιάδες επισκέπτες.