Διακρίσεις της Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού στον Αθλητισμό

0

Λεμεσός
Μάϊος 2023

Μαθητές της Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού διακρίθηκαν στους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου Λυκείων και στους Επαρχιακούς Σχολικούς Αγώνες Στίβου. Οι μαθητές μέσω των διακρίσεών τους εκπροσώπησαν την Κύπρο στους 64ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων 2022-2023.

Συγχαρητήρια στον μαθητή της Β’ Λυκείου, Θεοφάνη Ορφανού που κατέλαβε  την πρώτη θέση  στους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου Λυκείων στο αγώνισμα των 400μ. μετ’εμποδίων, και συμμετείχε σαν μέλος της κυπριακής αποστολής στους 64ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων 2022-2023. Οι αγώνες  διεξήχθησαν στις 04 και 05 Μαΐου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, του Δήμου Παγγαίου της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ως γνωστόν στους αγώνες προκρίνονται οι αθλητές που κερδίζουν την πρώτη θέση στο αγώνισμα τους.

Συγχαρητήρια και στον μαθητή της Γ’ Γυμνασίου, Παναγιώτη Κρατημένο που συμμετείχε στους Επαρχιακούς Σχολικούς Αγώνες Στίβου που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Μαρτίου 2023 στο Λανίτειο Στάδιο. Ο Παναγιώτης  κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα 1χλμ με ατομικό χρόνο 2m:59sec. Με την νίκη του προκρίθηκε και συμμετείχε στους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου Γυμνασίων που διεξήχθησαν στις 27 Απριλίου 2023 στο Λανίτειο Στάδιο Λεμεσού.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Θεοφάνη και Παναγιώτη για την συμμετοχή τους και την εξαιρετική τους παρουσία.