Οι μαθητές των Σχολών ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας τραγουδούν για τα παιδιά της Παιδικής Ογκολογικής Μονάδας

0

Λευκωσία
Οκτώβριος 2023

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης, οι μαθητές των Ιδιωτικών Σχολών ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας, ένωσαν τις φωνές τους για να φέρουν μηνύματα αισιοδοξίας και συμπαράστασης στα παιδιά της Παιδικής Ογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας. Υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μουσικής, κ. Μαρίας Βαλανίδου, η χορωδία πρόσφερε γαλήνη στα παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις.

Τα μέλη της χορωδίας των Σχολών ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας χρησιμοποίησαν την τεχνολογία και μέσω διαδικτυακής κλήσης πέρασαν το μήνυμα πως η μουσική μπορεί να ξεπερνά τα εμπόδια και να συνδέει καρδιές ανεξάρτητα από τις αποστάσεις.

Η Συντονίστρια των δραστηριοτήτων του προγράμματος IBDP, κυρία Χριστιάνα Ευθυμίου, τόνισε: “ο στόχος μας δεν ήταν μόνο να τραγουδήσουμε όμορφα, αλλά να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης σε όσους το έχουν ανάγκη. Η μουσική έχει την εξαιρετική ιδιότητα να γεννά συναισθήματα, και έτσι ελπίζουμε πως οι μαθητές μας άγγιξαν τις καρδιές των νεαρών ασθενών που περνούν δύσκολες στιγμές.”

Αυτή η πράξη αλληλεγγύης αντανακλά τις ισχυρές αξίες και την αίσθηση κοινότητας που προωθούν οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ και η οικογένεια της Globeducate.