Μάθετε για τους περσινούς απόφοιτους της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής Λευκωσίας

0

Οι απόφοιτοί μας αποτελούν λαμπρό δείγμα της υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης της Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ. Εξασφαλίζουν θέσεις και διεκπεραιώνουν τις σπουδές τους στα πανεπιστήμια της Κύπρου, της Ελλάδας και σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, σε απαιτητικές ειδικότητες, και καταλαμβάνουν περίοπτες θέσεις εργασίας, διαγράφοντας μια λαμπρή σταδιοδρομία.

ΖΑΝΟΣ ΣΑΒΒΑ

Διοίκηση Επιχειρήσεων (εξ αποστάσεως), Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. FC Torino, Ιταλία

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια και τους καθηγητές της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας για τη στήριξή τους και ιδιαίτερα στον τελευταίο χρόνο φοίτησής μου, αφού κατόρθωσα να αριστεύσω, παρακολουθώντας τα μαθήματα εξ αποστάσεως. Έτσι κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρό μου να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παράλληλα να εξασφαλίσω υποτροφία σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές της σχολής, κάθε επιτυχία, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Οι επιλογές που έχουν γύρω τους και οι ευκαιρίες που τους δίνονται είναι πολλές και στο χέρι τους είναι να τις αρπάξουν.

 

 

 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΜΑΖΟΣ

Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, Διεθνές Πανεπιστήμιο, Ελλάδα

Η φοίτησή μου στην Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας, ήταν γεμάτη μάθηση, πνευματική ανάπτυξη και όμορφες στιγμές. Οι καθηγητές μας ήταν φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να μας καθοδηγήσουν. Η όλη εμπειρία θα παραμείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μου και σίγουρα αποτελεί το θεμέλιο για τους μελλοντικούς μου στόχους. Η συμβουλή μου για τους επόμενους τελειόφοιτους είναι να μην φοβηθούν να εξερευνήσουν νέες ευκαιρίες, να είναι επίμονοι, ευέλικτοι και δεκτικοί στην αλλαγή.

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Διοίκηση Επιχειρήσεων, California Baptist University, ΗΠΑ

Έχοντας το ποδόσφαιρο ως προτεραιότητα, εντάχθηκα στο Αθλητικό Τμήμα της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας, η οποία με βοήθησε να εξελιχθώ τόσο ως αθλητής, όσο και ως μαθητής. Από φέτος φοιτώ με πλήρη υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, όπου αγωνίζομαι και ως ποδοσφαιριστής.

Ως απόφοιτος, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, πως ο αθλητισμός και το διάβασμα συνδυάζονται και ότι θα πάρουν όλα τα αναγκαία εφόδια και τη στήριξη από τη Σχολή για να πετύχουν τους στόχους τους.