Ανακαλύπτοντας την Κύπρο: Η πρώτη εκδρομή της Ελληνικής Ιδιωτικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας

0

Λευκωσία
Νοέμβριος 2023

Στις 2 Νοεμβρίου, οι μαθητές της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας πήγαν την πρώτη τους σχολική εκδρομή και επισκέφθηκαν διάφορους προορισμούς στην Κύπρο, ανάλογα με την τάξη τους, ανακαλύπτοντας νέα μέρη.

Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Περιβαλλοντικό Κέντρο του πάρκου Αθαλάσσας στη Λευκωσία, ενώ οι μαθητές της Β’ γυμνασίου περιηγήθηκαν στο Παλαίχωρι, ανακαλύπτοντας τα μνημεία του. Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου απόλαυσαν τη φύση στο Βοτανικό Κήπο του Αμιάντου και τον εκδρομικό χώρο στα Πλατάνια.

Οι μαθητές της Α’ Λυκείου ακολούθησαν τα μονοπάτια της φύσης στην Κακοπετριά και περπάτησαν στα γραφικά σοκάκια του παραδοσιακού χωριού. Οι μαθητές της Β’ Λυκείου απόλαυσαν την ομορφιά του Καλοπαναγιώτη, καθώς ανακαλύπταν τα μνημεία του χωριού. Τέλος, οι τελειόφοιτοι μαθητές επισκέφθηκαν την παραλία Φοινικούδες στη Λάρνακα, απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη ημέρα.

Αυτή η εκδρομή παρείχε μια υπέροχη ευκαιρία για τους μαθητές να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να ανακαλύψουν νέα μέρη και να δημιουργήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις.